LÁSKA, HOJNOST, POSLÁNÍ 1.5. (10 - 19 h) jednodenní seminář pro ženy 💃 na Chateau Mcely » Pro ženy, které chtějí zažít láskyplnou péči a které se chtějí více propojit s tím, kam ve svém životě směřují. Více ZDE

LÁSKA, HOJNOST, POSLÁNÍ 1.5. (10 - 19 h) jednodenní seminář pro ženy 💃 na Chateau Mcely » Pro ženy, které chtějí zažít láskyplnou péči a které se chtějí více propojit s tím, kam ve svém životě směřují. Více ZDE

Masážní kurzy: objevte poklad ve svém těle

Vedla jsem hodně rozhovorů, které měly zhruba tento průběh:
„Moc bych chtěl/a přijet na některý váš kurz, jenže nemám partnera/ partnerku…”
Já: „No ano, vždyť to není problém…”

Zkoumavý překvapený pohled…

A tak pokračuji: „Kromě kurzů pro páry, které nesou název Retreat pro páry či Láska a vášeň, jsou všechny naše kurzy vhodné i pro jednotlivce.”

Ještě překvapenější pohled…

„To zahrnuje i naše kurzy masáží. Kdo přijde na kurz jako jednotlivec, zapojuje se do cvičení s někým z dalších účastníků. Nebo se může i jen dívat a vstřebávat informace, pokud by měl pocit, že by praktická část s někým “cizím” byla moc intimní”, dodávám.

Protože vím, že u kurzu CORE TOUCH® I: Škola celostní smyslné masáže si nad tím řada lidí láme hlavu.

Každý se může rozhodnout až na kurzu podle aktuálních pocitů, zda masáž bude chtít ve veřejném prostoru také cvičit s někým z účastníků, nebo si praxi nechá na doma či na jindy. Přestože zde tato možnost je, zpravidla ji využije velmi málo lidí. Většina se chce do praxe masáže zapojit, i když si předtím nebyla zcela jista, jak se u toho bude cítit.

Jak to probíhá?

Atmosféra na semináři je přirozená, přátelská a plná respektu ke všem účastníkům. Protože se jedná o téma intimní, přichází i řada lidí, co jsou u nás na semináři poprvé, s tichou obavou: Co se bude dít?

Výuková část zahrnuje praktické informace i živou ukázku. Během ní můžete na vlastní oči vidět a prožít, jak probíhá intimní masáž mužeženy. Učíte se přitom nejen techniku doteků, ale celkově i přístup pro dávání masáže. Nastavení pozornosti a přítomnosti toho, kdo masíruje.

A učíte se také, jak přijímat. Že přijímání není jen o tom, zavřít oči a s napětím čekat, co se bude dít. Klademe důraz na to, aby si každý účastník odnesl maximum do svého života. K tomu patří i svoboda a spokojenost ve svém intimním prožívání.

Velkým přínosem kurzu intimní masáže je, že si každý osvojí nástroje pro zvýšení kapacity prožívat radost a potěšení ve svém těle. Nezávisle na tom, jak zdatného a šikovného máme milence či milenku. Jak dobře nás někdo hladí a masíruje.

To se děje díky tzv. aktivnímu přijímání. Přijímající vědomě aktivuje své tělo, dech a hlas. Komunikuje verbálně i neverbálně. A na vědomé i podvědomé úrovni tak pomáhá dávajícímu, aby se maximálně naladil na jeho tělo a podpořil jej přesně takovými doteky a přístupem, který je třeba pro zvýšení cítění, radosti a potěšení.

Někoho už teď mrazí při představě, že by se měl v oblasti intimity výrazněji projevit… Ukázat své prožitky a přání…

Vyjádřit se o svých přáních v oblasti intimity je pro nás v naší kultuře zprvu poměrně těžké. Často jsme zmrazeni studem, nízkým sebevědomím, pocitem nepatřičnosti nebo zkrátka tím, že “moc necítíme”. Není to chyba v nás; byli jsme tak vychováni. Dobrou zprávou je, že toto lze poměrně rychle změnit, a cítit se ve svém těle příjemně, sebevědomě a živě.

Co mi přinese kurz do života?

V současné společnosti je nám sexualita prezentována tak, že je zde pro reprodukci a zábavu. Již tolik neslyšíme o jejích dalších darech, a těmi je schopnost léčení a tvoření. Sexualita je tou nejzákladnější životní silou. Díky ní vůbec existujeme v těle. Díky ní jsme stvořeni.

A sexualita dokáže také mocně léčit na rovině těla i duše. Posiluje naši vitalitu, schopnost regenerace a uzdravování. Podporuje životní radost a dává křídla naší duši.

Díky sexualitě netvoříme pouze potomky, ale tatáž síla vlévá život do mnoha životních a pracovních projektů. Přináší nám inspiraci i schopnost zhmotňovat své sny.

Intimní masáž nám pomáhá navázat mocný, smyslu-plný kontakt s touto silou v nás. A současně se učíme tento dar probouzet i v ostatních. Přináší tak do života radost a významnou hodnotu nám i našim blízkým.

Co když nemám partnera? Má pro mě kurz význam?

Práci se sexualitou má smysl se učit nezávisle na tom, zda jsme či nejsme ve vztahu. Skrze doteky sebe i druhých se rozvíjíme, rozšiřujeme své obzory, poznáváme sama sebe a učíme se obdarovat sebe i druhé. Nemusíme k tomu mít milenecký vztah. Láskyplný, respektuplný dotek může přijít i od úplného “cizince”, a otevřít nám nové obzory.

Díky doteku od druhých se učíme sama sebe víc znát i milovat. Láskyplný dotek, který po nás nic nevyžaduje na oplátku, který není pozvánkou do vztahu ani k milování, je velkým darem, skrze který se můžeme otevírat sobě, životu a ve výsledku i druhým.

A co nám kurz dá jako páru?

Pro většinu dvojic je velkou úlevou, když partnera či partnerku “vzdělá” v tom, jak k druhému přistupovat, někdo jiný, nezávislý. Často bývá těžké svému drahému či drahé vysvětlit, co se nám líbí a co ne, aniž by se druhý necítil alespoň trochu dotčený. Nebo nám přijde to, co po nás chtějí, nesrozumitelné. Nebo i zvláštní.

Potřeby žena a muže v přijímání a vyjadřování potěšení jsou často VELMI odlišné. A pro nás bývá těžké opravdu pochopit, že něco TAKOVÉHO se druhému skutečně může líbit…?!

Mnohdy pořádně ani sami nerozumíme svým potřebám. Je pro nás těžké je pojmenovat už jen pro sebe. Natož pro partnera.

My na kurzu tuto práci uděláme za vás! 🙂 Pojmenujeme a vysvětlíme to, co už jste v sobě dávno cítili, ale možná nevěděli, jak to vyjádřit. Pochopíte, proč pro řadu žen dobrá intimní masáž začíná kvalitním rozhovorem, empatickým nasloucháním a velké pozornosti těm částem těla, které bychom neoznačili jako intimní.

A současně, proč nemusíte většinu mužů připravovat na masáž penisu hodinovou masáží zad a hlazením na srdci… A že to na ně opravdu není “moc rychle”, když tuto nejcennější část těla zahrnete do masáže “rovnou”…

… a proč toto ale NEPLATÍ pro většinu žen!!!

Mimo jiné se ženy se naučí, že na lásku a potěšení nemusí pasivně čekat, ale mohou ji prožívat, kdykoliv budou chtít.

A muži se mohou stát mistry celotělových, mnohonásobných orgasmů. A vybírat si, zda při vyvrcholení budou ejakulovat, či zda prožijí velkou slast i bez ejakulace. Budou mít na výběr. To není pohádka!

Čím to je, že intimní masáže přispívají ke zvýšení kvality života na všech rovinách?

Když pracujeme se sexualitou, jdeme přímo ke zdroji. Je to nejrychlejší cesta, jak uzdravit tělo i duši. Jak podpořit svou tvůrčí sílu. Jak realizovat své sny v každodenním životě. Jak prožívat lásku a potěšení mnohonásobně silnější, než jsme vůbec mysleli, že je možné. Jak se cítit svobodně a radostně, navzdory praktickému běhu života a mnoha závazkům. Jak mít svobodu volby ohledně toho, co prožíváme. A mnoho dalšího…

Ten největší poklad nosíme sami v sobě, ve svém těle 🙂

Chcete tento článek zveřejnit či jeho části citovat na svém webu? Je to možné s uvedením autora (Denisa Říha Palečková) a zdroje článku (odkaz na tuto stránku). Zároveň nás prosím informujte na email [email protected] a pošlete nám odkaz na Váš web, kde je citace či článek umístěn. Děkujeme!

Pokud budete chtít uvést také informace o autorce, využijte tento odstavec:

Denisa Říha Palečková
Přináší zcela nový pohled na intimitu a metody, jak tuto oblast využít pro zdraví, štěstí, partnerský život a osobní rozvoj. Díky svým kurzům, přednáškám a článkům pomohla od roku 2002 již mnoha tisícům lidí k radostnějšímu a naplněnému životu. Je známá především díky sestavení celostní smyslné masáže, která se u nás rychle rozšířila pod názvem tantrická masáž. Párům ukazuje, jak naplnit vztah láskou a vášní a být zamilovaní třeba i po 20 letech. Zakladatelka Školy celostní smyslné masáže, Školy šťastného partnerství, prožitkově-vzdělávacího centra ARKAYA® a výcviku CORE TOUCH® pro laiky i profesionály. Do Čech zavedla také tzv. vaginální mapování a léčení jizev. Vede také semináře pro ženy, které ženám pomáhají probudit lásku v sobě a k sobě, vést šťastný a harmonický život a prožívat radost a rozkoš skrze vlastní tělo. Z pohodlí domova se můžete učit a rozvíjet i díky jejím online programům Jak uspokojit ženu, Tajemství šťastného vztahu a Jak se otevřít do vztahu

Pravidelná inspirace
pro šťastný život a vztahy?

Vyplň svůj e-mail a nejnovější články a videa budou chodit přímo do Tvé schránky.

Regular inspiration
for your happy relationship

Fill in your email and the latest articles and videos will go straight to your inbox...

Komentáře