MGR. DENISA ŘÍHA
PALEČKOVÁ

Přináší zcela nový pohled na intimitu a metody, jak tuto oblast využít pro zdraví, štěstí, partnerský život a osobní rozvoj. Díky svým kurzům, přednáškám a článkům pomohla od roku 2002 již mnoha tisícům lidí k radostnějšímu a naplněnému životu.

Přední česká lektorka v oblasti partnerských vztahů, vědomé sexuality a osobního rozvoje.

Od roku 2002 ukazuje lidem, jak skrze práci s tělem a sexualitou mohou zažívat lásku a vášeň v jednom vztahu i po mnoha letech.
Vede také semináře pro ženy zaměřené na probouzení lásky v sobě, šťastný život a prožívání radosti a rozkoše skrze vlastní tělo.
Ženám i mužům pomáhá objevovat skutečná přání jejich srdce a manifestovat je v realitě života na seminářích s tématem život snů.
>> Prohlédněte si širokou nabídku kurzů

Autorka knihy TAJEMSTVÍ ŠŤASTNÝCH VZTAHŮ

V knize TAJEMSTVÍ ŠŤASTNÝCH VZTAHŮ najdete odpovědi na nejrůznější otázky z oblasti lásky, partnerství a intimity. Je pro všechny, kdo si přejí žít šťastný a naplněný život. V knize se dozvíte například to, jak ve vztahu komunikovat, jak si nebrat věci osobně nebo jak mít hlubší a silnější prožitky při milování... a mnohem víc. Je to kniha do každé domácnosti.
>> Více o knize si můžete přečíst zde

Zakladatelka centra ARKAYA®

ARKAYA® – Centrum těla nabízí širokou škálu masáží, seberozvojových a výukových programů pro ženy, muže i páry. V ARKAYA® pracuje tým certifikovaných masérek a masérů, kteří prošli profesionálním výcvikem CORE TOUCH I® (dříve známý jako Škola celostní smyslné masáže).

Denisa zavedla do Čech také tzv. vaginální mapováníléčení jizev.

Spokojená žena,
manželka a maminka

Když jsem byla malá holka, přála jsem si být podnikatelkou, ale také maminkou na plný úvazek. Pečovat o domácnost a mít to tam krásné. A už tehdy jsem řešila, jak tyhle dvě věci skloubit dohromady. Ze svého okolí jsem měla pocit, že to nejde. Že je to buď a nebo. Dokonce jsem nějakou dobu nechtěla mít děti. Měla jsem pocit, že nebudu moct dělat práci, která mě naplňuje a je mým posláním. Že tím skončí partnerský život i intimita. Dnes jsem maminkou, partnerkou, a zároveň lektorkou a podnikatelkou. Žiji svůj život snů.

Můj životní příběh: Co mě dovedlo na cestu lektorky intimity a partnerských vztahů?

Moje maminka se rozvedla, když jsem byla ještě malá. Stejně jako předtím její maminka - moje babička. Po více než 20 letech práce jako lektorka vztahů a intimity mohu říct, že 80% těch, kteří se rozcházejí, by mohlo dál šťastně žít spolu - kdyby věděli, jak na to. A to je to, co učím své klienty.

Celý příběh si můžete přečíst >> v článku zde.

Denisa v médiích

Denisa pravidelně vystupuje v médiích a na nejrůznějších festivalech, konferencí a dalších akcích. Rozhovory s ní najdete v oblíbených časopisech a magazínech. Předává desítky let svých zkušeností s prací s intimitou a sexualitou, aby pomohla proměně společenského vnímání těchto témat, která jsou pro většinovou společnost stále tabu.
>> Média a přednášky
>> Informace pro média

„Pokud nejste šťastní, pokud nezažíváte radost a blaženost a lásku ve svém vztahu, a nevidíte vztah jako cestu k růstu a celistvosti ve svém životě, Denisa vám může pomoct. Využijte toho."
Jack Canfieldamerický autor, motivační řečník, firemní trenér a podnikatel
„Přináší nový pohled na téma sexuality v našich životech, a jak můžete využít sílu intimity k vytvoření dlouhodobého vztahu, kde je láska a vášeň."
Tosin Ogunnusi Mindset expert a NLP kouč a autor několika knih
„Intimita a sexualita jsou témata, která se obecně považují za" tabu ", ale Denisa o nich dokáže mluvit způsobem, který je přirozený, snadný a velmi citlivý."
Alice KiršAutorka knihy 17 tváří ženy a Plno–prázdno

Chceš zlepšit své vztahy a svůj život?

Vyber si téma, které tě zajímá a díky mým online programům můžeš začít měnit svůj život z pohodlí domova, nebo můžeš přijet na některý z našich oblíbených živých kurzů.